Verantwoordelijke externe relaties (communicatie + spreiding)

“Wij hebben nood aan iemand die enthousiast wordt van de holistische visie van waaruit wij werken en dat enthousiasme ook vertaalt in daden, d.m.v. de uitbouw van een netwerk en een gepassioneerde communicatie over wat er voor en achter de schermen gebeurt, zowel naar publiek, publieksbemiddelaars (pers, organisatoren, ambassadeurs...) als naar vips en partners.

Als verantwoordelijke externe relaties (communicatie en spreiding) laat je geen enkele opportuniteit onbenut om het netwerk (lokaal, bovenlokaal, internationaal) te verduurzamen en uit te breiden. Je ziet niet alleen opportuniteiten maar zoekt ze ook op.”

Wie zoeken we?
De visie en missie van WALPURGIS inspireren je.
Je bent een strateeg maar ook een doener.
Je bent ondernemend en beschikt zowel over overtuigingskracht als over flexibiliteit.
Je hebt goede communicatievaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling, en talent voor onderhandelen.
Je kan zelfstandig werken en tegelijkertijd perfect meedraaien in een klein team.
Je bent meertalig (Nederlands, Frans, Engels).

Wat verwachten we?
Communicatie
• Je ontwikkelt en operationaliseert een communicatiestrategie (doelstellingen, timing, communicatietools) op korte en lange termijn.
• Je beheert sociale media en andere marketingtools (website, flyers, nieuwsbrieven, publicaties) en gebruikt die om WALPURGIS maximaal in de kijker te zetten.
• Je volgt dagelijks alle communicatieacties op.

Spreiding
• Je draagt de verantwoordelijkheid voor de spreiding van onze voorstellingen.
• Je werft aanvullende fondsen (coproducties, aanvullende subsidiëring, privé).
• Je versterkt onze bestaande netwerken en bouwt er nieuwe uit.


Wat bieden we?
Verloning in barema A volgens CAO Podiumkunsten – PC 304, rekening houdend met relevante anciënniteit. Voltijds bediendencontract van onbepaalde duur.

Je wordt geselecteerd op basis van je kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht je geslacht, gender, afkomst, leeftijd of handicap.

Iets voor jou?
Stuur dan je motivatiebrief en CV naar ilse@walpurgis.be of naar WALPURGIS vzw, Deurneleitje 6, 2640 Mortsel en dit voor woensdag 30 augustus a.s. (Planning gesprekken: week van 4 september 2017)

Inschrijven nieuwsbrief