De vrouw die van de aarde viel (10+) - dividu

theatercollectief van drie makers
tekst
Pim Cornelussen
regie
Salomé Mooij en Pim Cornelussen
spel
Janis Van Heesbeke, Salomé Mooij
muziek
Renaud Ghilbert
kostuums, scenografie en poppen
Lotte Stek
techniek
Milan van Doren
coaching
Sven Ronsijn, Ultima Thule
productie
dividu
verkoop
coproductie
P2 (Theater aan het Vrijthof & CCHA Hasselt), Ultima Thule
ondersteund door
Het Entrepot, WALPURGIS, Stad Gent, Zuidpool, Monty
tekening
Charlotte Peys
Nooit zal er achterom gekeken worden.
Drie mensen ondernemen een tocht naar het einde van de wereld. Ze willen tot het randje van de aarde, om te zien wat zich na de horizon aandient. Hoe langer de reis, hoe meer hun band op de proef wordt gesteld. Op hun weg trekken ze langs onheilspellende plaatsen en ontmoeten ze een bonte verzameling personages.

De vrouw die van de aarde viel is een beeldende muziektheatervoorstelling voor jongeren. Het is een ontmoeting tussen goochelen, poëzie, muziek en objecttheater.

dividu is een theatercollectief van drie makers. Pim Cornelussen (1989) is schrijver en dramaturg. Lotte Stek (1990) is vormgeefster, kostuumontwerpster en poppenmaakster. In 2015 was Lotte al in residentie in deFENIKS met Grasland van Usine à Neige. Salomé Mooij (1990) is actrice en theatermaakster. dividu laat zich graag aanvullen door aanverwante artiesten.

De vrouw die van de aarde viel is ook een prentenboek dat gemaakt wordt door Pim Cornelussen en illustratrice Charlotte Peys. Drie afleveringen van het beeldverhaal verschenen op de website van het literaire tijdschrift Kluger Hans.

Inschrijven nieuwsbrief