Simonne Moesen & Kaat De Windt (BE)
Onder de vleugels van WALPURGIS maakten beide dames de tragikomische voorstelling Tanto Amore in residentie in deFENIKS van 2010 tot 2016. In november 2014 werd een Franstalige versie van de voorstelling gemaakt i.s.m. Théâtre des Bernardines (Marseille).
Simonne Moesen is een veelzijdige artieste. In de jaren ’80 stichtte zij samen met Jan Lauwers het Epigonentheater (nu Needcompany). Zij speelde de hoofdrol in o.a. De zeven hoofdzonden, een opera-ballet van Dick Vanderharst (Lod) in een regie van Guy Cassiers, en diverse voorstellingen van Wayn Traub. In de zomer van 2012 stond Simonne op het Festival van Avignon met de voorstelling Voyage van het Brusselse gezelschap La Fabrique Imaginaire.
Lees meer over haar carrière op www.simonne-moesen.be

Componiste en pianist Kaat De Windt schrijft en creëert muziek voor dansproducties, stille films, en videoprojecten van Walter Verdin, en voor ensembles als Ictus, QO2, Spectra en het Minguet Quartett. Ze sticht de hedendaagse jazzgroep White Wine Dark Grapes en werkt als assistent, repetitor en dramaturg voor Alain Platel en Fabrizio Cassol. Regelmatig schrijft ze muziek voor theatervoorstelling zoals MEST en Skieven van Guy Dermul voor de KVS.


Inschrijven nieuwsbrief