Gezocht: ambassadeurs (m/v)ZIN IN EEN AVONTUURLIJK MUZIEKTHEATERFESTIVAL?
AL EENS EEN KUNSTENAAR GEÏNTERVIEWD?
EEN RECENSIE WILLEN SCHRIJVEN?
EEN VIDEO-INTERVIEW MAKEN?
Ja? Top! Dan ben jij de perfecte kandidaat om ambassadeur te worden van het FENIKS FESTIVAL. Wij zijn op zoek naar geëngageerde, gepassioneerde en energieke jongeren tussen 15 tot 18 jaar met een hart voor de podiumkunsten.

Een ambassadeur is …

= een festivalganger. Je komt van 22 tot 25 september als gast naar het FENIKS FESTIVAL. Ontdek hoe muziek, dans, performance, opera, theater, beeldende kunst, … samenkomen in één festival. Artiesten van binnen- en buitenland experimenteren er met muziektheater.

= een barman/vrouw. Je bent een helpende hand tijdens het festival en staat paraat achter de bar.

= een journalist. Je stelt na de voorstellingen gewaagde vragen aan de artiesten en discussieert gedreven met de regisseurs. Je schrijft een persoonlijke recensie over de stukken die je hebt gezien. WALPURGIS publiceert het interview en je recensie online.

= een reclamemaker. Je maakt creatieve video-interviews, deelt flyers uit en vertelt al je (Facebook/Whatsapp/Instagram/Snapchat/beste)vrienden over het FENIKS FESTIVAL. Doe buitengewone ervaringen op en deel die met iedereen die je kent!

Waarom ambassadeur worden?
- Een groep gepassioneerde mensen ontvangt je met open armen.
- Je ontmoet een bende bekende en minder bekende artiesten.
- Je neemt een exclusief kijkje achter de schermen bij een professioneel muziektheatergezelschap.
- Je artistieke honger wordt gestild. Of je wordt juist nog veel hongeriger.
- En, je betaalt er helemaal niets voor!

Zin om daar bij te zijn? Stuur dan een mailtje met je contactgegevens naar Charlotte Van Peer (stage@walpurgis.be) of kom gerust eens langs in deFENIKS (Deurneleitje 6, Mortsel).

Inschrijven nieuwsbrief