Week van de Alexandertechniek

opendeurdag & gratis kennismakingslessen
We can't solve problems by using the same kind of thinking as we used when we created them.

Albert Einstein
Stressgerelateerde klachten? Of klachten ten gevolge van een slechte houding of coŲrdinatie?
Ernstige nek- en rugklachten, Repetitive Strain Injury,...steeds meer mensen kampen ermee. Hoe los je dit soort energie- en talentvretende problemen op? En wat kan je zelf doen om psychische en fysieke overbelasting te voorkomen?

Haal meer uit jezelf met de Alexandertechniek.
Denken en bewegen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Elke gedachte wordt vertaald in spierspanning. Routine verhoogt de efficiŽntie en de snelheid waarmee we denken en handelen maar is vaak ook het grootste obstakel als we de dingen 'anders' willen doen.

Klaar voor de eerste stap?
Van zondag 24 september t/m zondag 1 oktober houdt Judith Vindevogel zich ter beschikking om de Alexandertechniek bij een breder publiek bekend te maken. Zij volgde de drie-jarige opleiding Leraar in de Alexandertechniek en behaalde haar diploma in december 2009.

Judith leert je hoe je oude gewoontepatronen kan doorbreken en reikt je inzichten aan die je kan integreren in je dagelijks leven, op het werk en tijdens het beoefenen van je hobby's. Benieuwd wat de Alexandertechniek voor jou kan betekenen? Neem dan een kijkje in de kalender, kies de dag en de locatie die jouw voorkeur geniet en bel of mail naar Judith Vindevogel (0498 12 95 61).

© Judith Vindevogel


Partners
Tijdens de Week van de Alexandertechniek werken we samen met de Belgische Vereniging voor Leraren van de F.M. Alexandertechniek en verschillende andere organisaties die werken rond transitie zoals voedselcollectief de beek e.a.

Download de e-flyer

Inschrijven nieuwsbrief