My Gift To You

Poëtische muziekvoorstelling over het grootste geschenk dat je iemand kan geven
Onder leiding van
Kapinga Gysel & Isnelle Da Silveira
Muziek (contrabas)
Lara Rosseel
Video
Lisa Tahon
Productie
kleinVerhaal
Co-productie
FMDO
"Kind zijn is de meest bevrijdende toestand waarin iemand zich kan bevinden. Dat wil ik graag meegeven aan het publiek. Opgroeien en volwassen zijn is jouw innerlijk kind wegstoppen. Maar wie zegt dat dat hoeft?" (Kapinga Gysel)

>> Lees meer over kleinVerhaal en deze co-productie in ons wOwW!-magazine!
Zeventien vrouwen verzamelden zich sinds oktober 2018 om de twee weken in het atelier van kleinVerhaal in Oostende. Allemaal dames tussen de 25 en 64 jaar en bijna allemaal van een andere afkomst en cultuur. Sommige zelfs pas aangeland in Oostende. Bovendien spreken velen onder hen niet eens dezelfde taal. Door een lach, een grimas of simpele gebaren, lukt het hen toch om te communiceren.

Op uitnodiging van kleinVerhaal gingen de Gentse zangeres Kapinga Gysel (oa Zita Swoon), Isnelle Da Silveira, Lara Rosseel en Lisa Tahon (Studio Sandy /video) met de groep aan de slag. Ze luisterenden naar de vele, soms tragische, verhalen, doken samen terug in de kindertijd en ontdekten wat de vrouwen wilden delen. Sommige vrouwen bleken zich graag te uiten via dans en beweging, anderen konden zich beter kwijt in teksten en liedjes.

Het resultaat is een poëtische en muzikale voorstelling, een live soundtrack van een vrouwelijke en onschuldige kindertijd, met liedjes en rituelen die ons aan onze eigen kindertijd doen terugdenken. Een voorstelling over het grootste geschenk dat je iemand kan 'geven': je vertrouwen en kwetsbaarheid.

>> Boek je Fair Saturday Tickets (30/11) voor deze voorstelling!

Inschrijven nieuwsbrief