SEIZOENSBROCHURE 2013-2014

Blader hier door de seizoensbrochure
Gulzig in het opzuigen van nieuwe indrukken, het aangaan van nieuwe ontmoetingen, het leren van nieuwe en het verbeteren van oude skills?
WALPURGIS, muziektheatergezelschap van zangers en andere podium- beesten, blijft een buitenbeentje binnen het muziektheaterlandschap.

Wij houden van het contrast en verdiepen ons graag in het werk van enkele minder voor de hand liggende componisten en schrijvers; we verbinden het oude met het nieuwe; voegen dans, theater, muziek of literatuur samen tot nieuwe gehelen; flirten met genres als musical en het variéte; ontsluiten het muziektheater voor mensen die het minder goed hebben in de samenleving; laveren tussen grote operahuizen, verlaten loodsen en huiskamers; spelen dicht- bij en verder weg...

Eind juni sloten we een bijzonder vruchtbare periode af van 25 seizoenen pionieren en experimenteren. Ondanks besparingen en rationalisering zullen wij de komende jaren toch even gul én gulzig blijven, en met zorg, liefde en aandacht nieuwe reisroutes uitproberen, sporen zoeken, sporen achterlaten en de meerduidigheid van het leven vieren en bezingen.

We beginnen onze nieuwe reis in de tijd in Oostende, met een herneming van onze legendarische productie de noces/svadebka/ de bruiloft.

Wees welkom in de WOndere wereld van WALPURGIS!

Judith Vindevogel
artistiek directeur
La Gare Franche, Marseille, juli 2013

Inschrijven nieuwsbrief